Flori de terasa | Flori de Vara

Pentru a ne bucura intradevar de vara, cu siguranta veti fi de accord ca o terasa nu trebuie sa lipseasca din peisaj. Dupa opinia noastra terasa propriei case este locul cel mai potrivit pentru odihna, pentru lucru (pe calculator, de exemplu), pentru lectura, etc…

Terasa trebuie sa fie functionala, suficient de spatioasa, dotata cu mobilier adecvat: mese, scaune etc. Dar cel mai important este ambientul, o terasa doar cu lemn simplu nu va fi niciodata suficienta pentru a ne simti in ai mult decat in largul nostrum.

Astfel foarte multe persoane apeleaza cu incredere la flori de terasa, flori viu colorate cu o durata de viata redusa, dar care pot creste si inflori la capacitate maxima in aer liber. Putem asadar sa alegem pentru colectia de flori de terasa : muscate, petunii, cercelusi, trandafiri, begonii si multe altele.

Sa nu uitam sa tinem cont si de nevoile florilor in ceea ce priveste expunerea la soare, umbra sau semiumbra. Nimeni nu isi doreste o terasa cu flori pe jumatate vii, arata chiar trist !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *